Disclaimer

Deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  is politiek neutraal.

Deze website heeft als doel (aspirant) wapenverzamelaars correct in te lichten inzake wapens verzamelen, wetgeving, wapengeschiedenis en technische wapen data.

De beheerders van deze website  hebben maar een beperkte controle van de inhoud van de mededelingen, zij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan, noch kunnen zij worden aansprakelijk gesteld worden voor elke vorm van schade die uit het gebruik van informatie op deze site kan ontstaan.

Niets van deze website mag geheel of gedeeltelijk vermenigvuldigt worden op gelijk welke wijze dan ook, zonder uitdrukkelijk toelating van de beheerders.

De beheerders zijn in geen geval tussenpersonen of bemiddelaars in eventuele transacties.

U bezoekt deze website geheel op eigen verantwoordelijkheid, wij zijn niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook door het gebruik, downloaden van informatie, gegevens, beelden enz op deze site.

Indien eigenaars van sites en domeinnamen bezwaar maken tegen het feit dat via deze site een link is verbonden met hun site, kunnen ze in overleg met de beheerders de link laten verwijderen.

Alle bedrijfsnamen, productnamen en overige merknamen zijn eigendom van de respectieve eigenaren.

Onze beheerders en moderators doen er alles aan om de auteursrechten op foto’s, teksten, illustraties en dergelijke te respecteren. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid  voor schade als gevolg van eventueel onrechtmatig gebruik van deze materialen of rechten. Op eenvoudig verzoek van de rechthebbende zullen wij deze teksten, illustraties of foto’s verwijderen.

Er kan door derden of de bezoekers van deze site nooit enig recht of aanspraak ontleent worden van de op onze site gevonden informatie.